Tužilaštvo: Zbog smrti Bijeljinca uhapšene dvije osobe

Zbog smrti Gorana Kalajdžića uhapšeni S.G. i M.G., oduzeti telefoni i odjeća

30.09.2022. 21:00
  • Podijeli:
hapšenje pixabay-1664465598167.webp Foto: Pixabay

S.G. i M.G. iz Bijeljine uhapšeni su zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa smrću Gorana Kalajdžića (48), čije je tijelo jutros pronađeno u njegovoj kući u mjestu Pučile.

O cijelom slučaju oglasilo se Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, navodeći da je odmah po saznanju izvršen uviđaj kojim je rukovodio nadležni tužilac.

"U sklopu uviđajnih radnji tužilac je naložio i obdukciju nad lešom G.K. koja će se obaviti u JZU Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske. Po naredbi tužioca, a u saradnji sa PU Bijeljina, lišena su slobode dva lica S.G. i M.G., oba iz Bijeljine, koja bi se mogli dovesti u vezu sa smrću K.G." saopštilo je bijeljinsko Tužilaštvo.

Dodaju da su na zahtjev Tužilaštva izuzeti mobilni telefoni, odjela i drugi predmeti radi dalje analize i potrebnih vještačenja, kao i pretresi na dvije lokacije na području Bijeljine, a sve u cilju rasvjetljavanja današnjeg događaja.

"Svakako će ključne činjenice dati nalaz obdukcije, nakon čega će Tužilaštvo izdati i novo saopštenje za javnost", navode u OJT Bijeljina.

Kao što je UNA pisala Kalajdžić je sinoć bio na jednom predizbornom skupu gdje se sukobio sa trojicom muškaraca. Nakon sukoba otišao je kući u kojoj je jutros pronađen mrtav. Zasada nije poznato da li je stradao od posljedica povreda zadobijenih u tuči, što će biti utvrđeno obdukcijom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()