Tuča u pabu u Pelagićevu: Učestvovao i načelnik Donjeg Žabara

U PU Bijeljina za ATV kažu da im je oko 19.30 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Pelagićevu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom.

23.03.2024. 12:38
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Burno je bilo u pabu u Pelagićevu gdje je sinoć došlo do tuče u kojoj su učestvovali načelnik opštine Donji Žabar Pero Pavlović i Đorđe Lazarević iz Pelagićeva. Obojica su završila na ispitivanju u policiji, koju je Pavlović napustio sa prekršajnim nalogom, saznaje ATV.

Kako je potvrđeno ATV-u Pavlović i Lazarević su zajedno sjedili u kafani, a s njima je u društvu bio i načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić, koji nije učestovao u sukobu.

U PU Bijeljina za ATV kažu da im je oko 19.30 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Pelagićevu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom.

”Intervenisali su policijski službenici i učesnici su pozvani u službene prostorije nakon čega je uručen prekršajni nalog licu P.P. zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad i tuča)”, navode u PU Bijeljina.

Nezvanično saznajemo da su Pavlović i Tešić duže vrijeme sjedili u pabu, te da su bili pod dejstvom alkohola. Kasnije im se pridružio Lazarević, koji je ranije bio na izbornoj listi Ujedinjene Srpske. Navodno je došlo do nesuglasica u vezi sa politikom i Pavlović je nasrnuo na Lazarevića. Došlo je do naguravanja, ali se situacija ubrzo smirila.

Pavlović za ATV priznaje da je učestvovao u sukobu, te da mu je uručen prekršajni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira.

”Nije to bilo toliko strašno. Svi se mi poznajemo. On je popio i počeo da provocira i više puta sam ga upozoravao. Došlo je do verbalnog sukoba, a potom i naguravanja. Gurnuo me je, pao sam preko saksije”, rekao je Pavlović.

S druge strane Lazarević kaže da ga je Pavlović napao.

”Mi smo zajedno sjedili i cugali. Bio je tu i načelnik Pelagićeva i više naših prijatelja. Pričali smo i Pavlović se u jednom trenutku razbjesnio. Govorili smo mu da se smiri, a on je nasrnuo na mene. Gurnuo me je preko stola i dva-tri puta udario. Situacija se smirila, krenuli smo da se izmirimo, ali me je ponovo napao i prijavio sam ga policiji. Ja njega nisam udario, ni gurnuo, a možda je pao preko nekih stubića. Protiv njega ću podnijeti privatnu tužbu”, rekao je Lazarević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()