Tri osobe uhapšene zbog ”rasturanja” lažnih eura

Osumnjičenima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo krivotvorenje novca

20.04.2024. 12:15
  • Podijeli:
euri_ilustracija_PIXABAY-1666950318192.webp Foto: Pixabay

Gradiška policija uhapsila je tri osobe sa područja Federacije BiH zbog sumnje da su stavljali u opticaj falsifikovane novčanice u apoenu od 200 evra, saznaje ATV.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo krivotvorenje novca.

”Osumnjičeni us duži period ”rasturali” lažne novčanice u apoenu od 200 evra u više gradova u Republici Srpskoj. Radi se o falsifikatima visokog kvaliteta”, kaže izvor ATV-a.

Podsjetimo, lažne novčanice od 200 evra protekle sedmice su pronađene u Prijedoru i Doboju. Zbog sumnje da su ih stavili u opticaj uhapšeni su državljani Slovenije Stefan Mariano Tovilović Kalamanda (25) iz Ljubljane i Art Okorn (21) iz Kranja. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()