Tijelo muškarca izvučeno iz Drine

Tijelo ugledali prolaznici

07.06.2023. 10:17
  • Podijeli:
migranti_drina_foto_Srna-1666468737835.webp Foto: Srna

Policijska stanica Janja u utorak je od strane građana zaprimila prijavu da u rijeci Drini pluta beživotno tijelo.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta i zajedno sa pripadnicima Civilne zaštite Bijeljina iz vode izvukli tijelo muškarca na lokalitetu "Orlovo polje", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

"Od strane policijskih službenika Policijske stanice Janja izvršen je uviđaj kojim  je utvrđeno da se najvjerovatnije radi o licu afroazijskog porijekla", stoji u saopštenju.

O svemu je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja identiteta i relevantnih činjenica i okolnosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()