Sve stigli: Pijani izazvali sudar, ometali policiju, pa uhapšeni

Protiv oba lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda - Odjeljenja za prekršaje, navodi se u saopštenju.

11.12.2023. 15:26
  • Podijeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka uhapsili su lica čiji su inicijali N.K. i A.S, oba iz Banjaluke, zbog učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi i ometanja policije prilikom uviđaja.

Osumnjičeni su uhapšeni juče u 2.20 časova u Banjaluci - lice N.K. jer je kao vozač učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a potom ometalo policajce prilikom uviđaja, i kod njega je utvrđeno 1,78 promila alkohola u krvi, te pronađena određena količina marihuane.

Lice A.S. uhapšeno je zbog sumnje da je kao putnik u vozilu koje je učestvovalo u udesu ometalo policajce prilikom uviđaja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Protiv oba lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda - Odjeljenja za prekršaje, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka su u petak, 8. decembra, u 7.30 časova u tom gradu uhapsili lice čiji su inicijali D.M. iz Banjaluke jer je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a utvrđena su mu 2,73 promila alkohola u krvi i kokain.

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor su u subotu, 9. decembra, u 22.40 časova u tom gradu uhapsili dva lica iz tog grada - vozača S.B. koji je odbio testiranje na droge, i suvozača Đ.L. jer im je dobrovoljno predao određenu količinu marihuane.

Prilikom racije u petak, 8. decembra, u ugostiteljskom objektu na području Banjaluke, policijski službenici uhapsili su i uručili prekršajni nalog licu S.S. iz tog grada kod koga je pronađena i oduzeta određena količina spida. /

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()