Strava kod Prijedora: U bunaru pronađena mrtva žena

Tijelo su izvukli pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice

03.12.2022. 19:51
  • Podijeli:
policija-uvidjaj-una.jpg

Beživotno tijelo starije žene pronađeno je u subotu popodne u bunaru u mjestu Pejići kod Prijedora.

Iz PU Prijedor su potvrdili da im je oko 15:50 časova prijavljeno da je u bunaru zatečeno beživotno tijelo S.S.

"Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici PU Prijedor, a istom je prisustvovao i doktor mrtvozornik doma zdravlja Prijedor. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor", rekla je za portal "Prijedor danas" Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedor.

Beživotno tijelo žene iz bunara su izvukli pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Prijedor, a detalji ovog slučaja još se utvrđuju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()