Sa računa skinula 1,3 miliona evra i pobjegla u Trebinje?!

U akciji "Lovćen" MUP RS radi na rasvjetljavanju prevare u "Lovćen banci" kada je s računa klijenta podignuto 1,3 miliona evra

21.06.2023. 14:37
  • Podijeli:
Akcija Lovcen 01-6492ee5b0a9a3.webp Foto: MUP RS

MUP Republike Srpske u saradnji sa crnogorskom policijom realizuje akciju "Lovćen" usmjerenu na otkrivanje prevare koja je 12. aprila počinjena u Crnoj Gori kada je nepoznata žena, pomoću falsifikovanog dokumenta M. O. sa računa klijenta "Lovćen banke" podigla 1,3 miliona evra!

U MUP-u RS navode da se akcija sprovodi na području Banjaluke i Trebinja gdje su izvršeni pretresi na više lokacija koje koriste S.K, I.A. i M.D.

Kako nezvanično saznaje Una postoje operativna saznanja da se osumnjičena za skidanje novca klijenta "Lovćen banke" nalazi u Trebinju. Stavljena je pod kontrolu policije, ali zvanično nije uhapšena, ni sprovedena tužilaštvu na dalju kriminalističku obradu.

"U pretresima je pronađeno i oduzeto oko 50.000 KM, veća količina oružja i municije, narkotičkih sredstava - oko 3kg marihuane, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem gore navedenog KD, ali i drugih krivičnih djela", saopštio je MUP RS.

Pojašnjavaju da akciju "Lovćen" sprovode policijski službenici Uprave kriminalističke policije i PU Trebinje u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Trebinju.

"Akcija "Lovćen" se se odnosi na rasvjetljavanje prevare počinjene 12. aprila u Crnoj Gori, gdje je NN lice koristeći falsifikovani lični dokument podiglo sa računa oštećene novac u iznosu od oko 1.300.000 evra", saopštio je MUP RS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()