Pronađeno tijelo drugog mladića u Bregavi

Na mjestu nesreće će biti obavljen uviđaj, a obdukcija se očekuje u idućim danima

17.02.2024. 14:22
  • Podijeli:
bregava_tijelo_fucz -65d0b30b17bba.webp Foto: FUCZ

U subotu je pronađeno tijelo Marka Vukića (20), mladića za kojim se vodila potraga od ponedjeljka.

“Tijelo je pronađeno 4-5 kilometara nizvodno od mjesta gdje je pronađeno vozilo kod separacije”, istaknuo portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić za Bljesak.

Na mjestu nesreće će biti obavljen uviđaj, a obdukcija se očekuje u idućim danima.

Podsjetimo, tijelo Filipa Stankovića (20) izvučeno je u utorak iz vozila Jeep Compas, koje je pronađeno u Bregavi, na lokalitetu Pitića brijeg na ulazu u Stolac. Nesretni Stanković i Vukić su u nedjelju navečer bili u jednom kafiću u Stocu, gdje im je S.P. dao ključeve od Jeepa da odu u Vidovo polje. Nažalost, pod još neutvrđenim okolnostima, oni su vozilom sletjeli u Bregavu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()