Prijeteći pištoljem ukrao pazar: Osumnjičeni predat tužilaštvu

Danijel Kavaz, koji je bio u bjekstvu, sproveden na saslušanje

15.02.2023. 10:35
  • Podijeli:

Danijel Kavaz iz Pala, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pod prijetnjom pištoljem opljačkao benzinsku pumpu u Istočnoj Ilidži, predat je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

On će tokom dana biti ispitan u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo razbojništva, nakon čega će tužilaštvo donijeti odluku o prijedlogu za pritvor.

Kavazu se na teret stavlja da je 3. februara opljačkao benzinsku pumpu, gdje je prijeteći pištoljem od radnika ukrao oko 800 KM pazara.

"Policiji je 3. februara prijavljeno da je nepoznata osoba, uz prijetnju pištoljem, izvršila razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe u Istočnoj Ilidži, pri čemu je ukradeno 800KM. Radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa tim djelom može dovesti D.K. iz Pala za kojim je raspisana potraga", saopšteno je ranije iz PU Istočno Sarajevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()