Prijavio kuma da mu je pipkao i uznemiravao kćerku

Jeziv slučaj

13.02.2024. 11:35
  • Podijeli:
policija u beogradu, autokomanda - 22 okt 2023 - foto tanjug vladimir šporčić (2)-655b10324782d.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U  Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. (37) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje.

Otac djevojčice (11), u subotu je, policiji u Lazarevcu prijavio S.Ć. (37) svog prijatelja iz djetinjstva i kuma jer je posljednjih dana kćerki (11) slao vulgarne poruke, ali i nekoliko puta je pikao po intimnim dijelovima tijela, saznaje “Telegraf.rs”.

Ocu se požalila kćerka i pokazala poruke koje je dobijala na “Instagram”.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. (37) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje. Predložen je pritvor do 30 dana.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, otac djevojčice policiji je rekao da je čovjeka koji je ćerki slao ogavne poruke “puštao u kuću gde je jeo, spavao i bili su jako dobri prijatelji”.

Nesrećni muškarac je rekao da nije mogao da zamisli da će mu on tako nešto uraditi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()