Poznata imena uhapšenih! Svi povezani sa kriminalnim aktivnostima

Na nekoliko lokacija sprovođene su racije, postavljeni su i punktovi na kojima su policijski službenici kontrolisali sva vozila i vozače.

25.02.2024. 11:56
  • Podijeli:
policija MUP RS foto Tuzilastvo BiH.JPG Foto: Foto: Tužilaštvo BiH

U velikoj policijskoj akciji na području Bijeljine i Zvornika uhapšeno je više lica koja se dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima.
Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšeni su Radan Dotlić, Željko Simić, Danijel Planinčić, Deni Savić, Dejan Šarić i Boško Ćuk u Bijeljini. Sva lica dobro su poznata policiji.

Radan Dotlić i Željko Simić hapšeni su u akciji “Koktel” zbog teških krivični djela. Njih dvojica se povezuju sa kriminalnom grupom Zlatana Ćuka, a u pomenutoj akciji hapšeni su zbog prometa drogom.
 

Danijel Planinčić zvani Dado ranije je osuđivan za brojna krivična djela, a bio je član kriminalne grupe Zijada Turkovića.

Deni Savić i Dejan Šarić hapšeni su u Bijeljini nakon ubistva policijskog Nenada Markovića.

Boško Ćuk je dio kriminalne grupe njegovog sina Zlatana Ćuka, kao i ostali uhapšeni u sinoćnoj akciji policije.

Na nekoliko lokacija sprovođene su racije, postavljeni su i punktovi na kojima su policijski službenici kontrolisali sva vozila i vozače.

Akciju su sprovodili policijski službenici Uprave kriminalističke policije i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, kao i PU Bijeljina i Zvornik u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Bijeljini.

Slične akcije ranije su sprovođene na području Prijedora i Banjaluke nakon ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića, kao i na području Sokoca i Zvornika…

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()