Potraga za lopovima: Obili kuću, uzeli više od 50.000 KM i odvezli "passata"

Provala se dogodila juče kada su dvojica nepoznatih lopova provalili u kuću u Jablanici kod Lopara

13.06.2023. 09:28
  • Podijeli:
policija-muprs-una.jpg

Policija traga za lopovima koji su u Jablanici kod Lopara provalili u kuću iz koje je, kako saznaje Una, ukradeno više od 50.000 KM u kešu i automobil "Passat CC"!

U PU Bijeljina navode da je vlasnik kuće, koji inače radi u inostranstvu, juče prijavio provalu.

"PS Lopare zaprimila je prijavu od oštećenog da su u njegovoj porodičnoj kući u Jablanici dva nepoznata lica izvršila krađu. Po izjavi oštećenog ukraden je veći iznos novca i automobil", navode u PU Bijeljina.

Dodaju da je na licu mjesta izvršen uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

"U toku je rad na prikupljanju svih revelevatnih činjenica i okolnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela", navode u policiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()