Polili ga benzinom i ostavili: U šumi nađen motocikl kojim su pobjegli pljačkaši pola miliona KM u Doboju

Novac je ukraden iz automobila radnice "Đurić marketa" koja je tokom jutra obilazila prodavnice i prikupljala pazare od vikenda

21.05.2024. 12:35
  • Podijeli:
policija-ilustracija-una.jpg

Dobojska policija pronašla je motocikl koji je korišten u krađi oko 500.000 KM iz automobila radnice "Đurić marketa" u Doboju, dok se za dvojicom lopova intezivno traga.

"Motocikli je pronađen u šumi i bio je poliven benzinom, ali nije zapaljen. Sumnjamo da je lopove nešto omelo u prikrivanju tragova, a moguće je da su i odustali od paljevine da ne bi privukli pažnju", kazao je za ATV izvor blizak istrazi.

Novac je ukraden iz automobila radnice "Đurić marketa" koja je tokom jutra obilazila prodavnice i prikupljala pazare od vikenda.

"Ona je prije krađe obišla više marketa. Praktično je došla do posljednjeg iz kojeg je trebala da preuzme pazar. Vozilo je parkirala ispred, ali ga po svemu sudeći nije zaključala. Kada je ušla u market dvojica lopova su otvorili vozilo pokupili sav novac i pobjegli su na motociklu", naveo je izvor ATV-a.

Nakon krađe policija je obavila uviđaj, a tokom dana su obavljeni informativni razgovori sa više osoba. Među njima je i nekolicina zaposlenih u "Đurić marketima". Izuzimani su i snimci nadzornih kamera sa više objekata, koji bi mogli pomoći u daljoj istrazi.

Niko zasad nije uhapšen niti osumnjičen za krađu, a na slučaju se intezivno radi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()