Policija traga za napadačima na imovinu novinara

Automobili urednika "Buke" Aleksandra Trfunovića i novinara "Srpskainfo" i "EuroBlic" Nikole Morače oštećeni oštrim predmetom

09.03.2023. 12:09
  • Podijeli:
auto Aleksandar Trifunovic 01 UNA-6409be433a028.webp Foto: UNA

Banjalučka policija oglasila se nakon napada na imovinu novinara "Srpskainfo" i "EuroBlica" Nikole Morače i urednika "Buke" Aleksandra Trifunovića, navodeći da preduzimaju sve mjere i radnje na otkrivanju izvršioca i rasvjetljavanju cijelog slučaja.

U PU Banjaluka navode da je slučaj kvalifikovan kao krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

"PU Banjaluka jutros je u 8.55 časova A.T. prijavio da su na parkingu u Banjaluci oštećena četiri vozila. Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave", navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je na licu mjesta izvršen uviđaj.

"Tom prilikom je utvrđeno da je nepoznati izvršilac ili više njih upotrebom oštrog predmeta načinio oštećenja na vozilima "Renault" i "Toyota", vlasništvo pravnog lica, automobilu "Range Rover" vlasništvo A.T. i autoombilu "VW" vlasništvo lica N.M. iz Banjaluke. Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()