Pogledajte hapšenje mladića osumnjičenog za pucnjavu u školi

Povrijeđeni intubiran i na operaciji

14.06.2023. 10:26
  • Podijeli:
pucnjava privodjenje lukavac screenshot-6489797873603.webp Foto: Screenshot

U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba zadobila povrede u predjelu vrata i trenutno je na operaciji.

Kako se navodi, pacijent inicijala O.N. je hospitaliziran na UKC Tuzla sa ustrijelnom povredom vrata.

“Pacijent je intubiran, trenutno je u toku operativni zahvat”, navodi se.

Kako je ranije objavljeno, prema prvim informacijama, povrijeđenih ima, ali nisu u pitanju učenici, potvrdio je Edin Delić, načelnik Lukavca.

“Molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloljetno dijete i odmah je uhapšen. Težak dan”, objavio je Delić.

Također, Crna Hronika je objavila video privođenja osumnjičenog za pucnjavu u školi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()