Poginule tri osobe, vozilo sletjelo s mosta u Podgorici

Dva muškarca i jedna žena stradali prilikom izlijetanja automobila sa "Malog mosta"

20.11.2022. 16:56
  • Podijeli:
policija_foto_slaven_branislav_babic_pixsell-1663587497669.webp Foto: Branislav Babic/Pixsell

Tri osobe poginule su jutros kada je sa "Malog mosta" u podgoričkom naselju Rogame, vozilo sletjelo u potok Širalija.

Kako se navodi, iz potoka su izvučena tijela dva muškarca i jedne žene.

Portal vijesti.me piše da se radi o četrdesettrogodišnjoj A.K, šesnaestogodišnjem M.K. i tri godine starijem N.K. koji su stradali prilikom izlijetanja automobila sa "Malog mosta".

Do nesreće je došlo kada je "citroen sakso", plave boje, sletio oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Službi zaštite i spasavanja u 7.37 časova jutros prijavljeno je da je u mestu Rogami automobil sleteo u potok Širalija, a na lice mesta upućena su bila tri vatrogasna vozila sa devet vatrogasaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()