Ovo je 30-godišnjak koji je poginuo u Ilijašu: Od Sakiba se opraštaju na društvenim mrežama

Vozač motornog vozila A.B. je alkotestiran i kod njega nije ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu

03.08.2023. 12:10
  • Podijeli:
Sakib Beširević_motociklista_foto_FB-64cb7308ef2a0.webp Foto: Facebook/Hary Muratovic

Noćas oko 23:35 sati, u raskrsnici regionalnog puta za naselje Sovrle, područje općine Ilijaš, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo motociklista.

Došlo je do sudara putničkog motornog vozila kojim je upravljao 20-godišnji A.B. i motocikla kojim je upravljao 30-godišnji Sakib Beširević saznaje portal Crna-Hronika.

Vozač motocikla je zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život, te je vozilom Hitne pomoći prebačen na KCUS, gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju život izgubio jutros u 3:37 sati.

Uviđajem je rukovodila dežurna tužiteljica KTKS, a izvršili su ga pripadnici Uprave policije MUP-a KS uz prisustvo vještaka saobraćajne i mašinske struke. Vozač motornog vozila A.B. je alkotestiran i kod njega nije ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Od Sakiba se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()