Osumnjičen da je pretukao bratovu ženu

Izvršen je uviđaj od inspektora PS Tešanj, a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac

08.10.2023. 11:20
  • Podijeli:
nasilje shutterstock-645cf60621902.webp Foto: Shutterstock

Ženska osoba iz Tešnja zadobila je lakše tjelesne povrede nakon što ju je na lokalnom putu u mjestu Karadaglije fizički napao muškarac S. K. iz Tešnja, prenose mediji.

Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona ovaj događaj je prijavljen prekjuče oko 14.50  kada je S. K. iz Tešnja počinio krivično djelo nasilničko ponašanje prema S. F. iz Tešnja koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne povrede.

Kako se nezvanično saznaje muškarac S. K. je napao ženu svog brata te joj tom prilikom nanio povrede koje su joj konstatovane u Službi hitne pomoći Tešanj.

Izvršen je uviđaj od inspektora PS Tešanj, a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()