Oglasio se MUP Srbije nakon najnovijih informacija iz Beča o Danki ilić

Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga za njom

04.04.2024. 09:52
  • Podijeli:
danka ilic foto ivana ilic fb1-660408f74f9fa.webp Foto: Facebook/Ivana Ilic

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je od strane bečke policije informisano da na snimku koji je provjeravan u sklopu potrage za nestalom djevojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju.

Kako se navodi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastavljaju intenzivan rad na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom djeteta.

“Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i provjeravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić”, navodi se u saopštenju.

Danka Ilić nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru otkad traje potraga za njom.

Za njom je raspisana i Interpolova potjernica, a zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

Djevojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()