Određen pritvor Sašinoj maloljetnoj kćerki, osumnjičena da je pomagala u ubistvu svoga oca

Njoj je pritvor određen zbog bojazni od ometanja krivičnog postupka uticajem na svjedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza, navode u Osnovnom sudu u Doboju

01.02.2024. 14:14
  • Podijeli:
sasa_kulusic_foto_ATV-65b95435312d5.webp Foto: ATV

Maloljetna kćerka Saše Kulišića osumnjičena je za teško ubistvo i određen joj je pritvor u trajanju od 30 dana, rečeno je u Osnovnom sudu u Doboju.

Njoj je pritvor određen zbog bojazni od ometanja krivičnog postupka uticajem na svjedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza, navode u Osnovnom sudu u Doboju.

Dodaju da je osumnjičenoj maloljetnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV su rekli da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izvještaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloljetnice (14).

"U odnosu na osumnjičeno maloljetno lice, a na prijedlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomjesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju",  rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()