Objavljen snimak ubistva na Sokocu!

Na snimku se vidi trenutak kada jedno vozilo naglo staje na ulici i iz njega izlazi muškarac koji kreće prema dvojici koji se nalaze na trotaru

07.06.2023. 21:48
  • Podijeli:
Ubistvo Miroslav Milinkovic uvidjaj-6480e27bbfbf8.webp Foto: UNA

Ubistvo Miroslava Milinkovića zvanog Bato u Sokocu snimile su nadzorne kamere jednog obližnjeg objekta, a snimak je objavila Alternativna televizija.

Pucnjava se dogodila oko 18 časova u ulici Cara Lazara na Sokocu i kao što smo pisali Milinković je ubijen, dok je ranjen Stefan Delić. Zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi uhapšen je Saša Karadžić.

Na snimku nadzornih kamera vidi se trenutak kada se jedno vozilo naglo zaustavlja na ulici i iz njega izlazi muškarac koji kreće prema dvojici koji se nalaze na trotaru. Dolazi do razmjene vatre i muškarac se daje u bjekstvo, dok jedan od dvojice kreće za njim.

U PU Istočno Sarajevo navode da su nakon zločina, uhapšene dvije osobe.

Uviđaj još traje, a iz policije kažu da će više detalja biti poznato sutra.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()