Nestao mladić iz Odžaka

Nestanak prijavljen prije dva dana

10.01.2023. 17:21
  • Podijeli:
Admir Puzic_Facebook-63bd90812fd81.webp Foto: Facebook

Policija Posavskog kantona intenzivno traga za Admirom Puzićem iz Odžaka, čiji je nestanak prijavljen prije dva dana. U akciju su uključeni i psi tragači iz Tuzle.

Naime, Uprava policije Posavskog kantona je 8. januara ove godine zaprimila prijavu o nestanku Admira Puzića (22)iz Odžaka. Dan kasnije, nakon što su prošla 24 sata, za njim je raspisana potraga.

"Admir je 8. januara 2023. godine u jutarnjim satima otišao od kuće i u trenutku odlaska je nosio crnu kratku jaknu, crnu trenerku i sive tenisice, visine je okvirno 178-180 centometara, kratko ošišan, uredne kraće brade i brkova, uz sebe ima mobilni telefon marke Samsung",  saopštio je portparol MUP-a Posavskog kantona Zdenko Ćubel.

Mole se građani ukoliko uoče Admira ili ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu telefonom na besplatni broj 122.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()