Nesreća u Trebinju: Prilikom prevrtanja automobila teško povrijeđene dvije osobe

Povrijeđeni su hospitalizovani u Bolnici Trebinje.

13.05.2024. 10:17
  • Podijeli:
trebinje-udes--6641cc8f87a88.webp Foto: NEZAVISNE NOVINE

Dvojica državljana Crne Gore zadobila su teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedjelju veče oko 21,45 časova na magistralnom putu Trebinje – Nikšić, u mjestu Lastva, potvrđeno je u PU Trebinje.

Vozilo, hercegnovskih registarskih oznaka, najvjerovatnije je zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, probilo zaštitnu ogradu i završilo  duboko ispod puta, zaustavivši se na šoferšajbni prema tlu.

Povrijeđeni su hospitalizovani u Bolnici Trebinje.

Na lice mjesta su odmah stigli pripadnici Službe hitne medicinske pomoći, policije i Teritorijalne vatrogasne jedinice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()