Ispravka: Nermin Sulejmanović u Gradačcu likvidirao tri osobe, ali nije ubio dijete

Sulejmanović je ubistvo prenosio uživo na svom Instagram profilu

11.08.2023. 12:43
  • Podijeli:
8fa8e02e-3c8b-41e5-85c9-254622947657 Cropped-64d60ef183e57.webp Foto: Instagram/Nermin Sulejmanović

Portal Una je 11. avgusta prenio vijest sa portala Avaz, u kojoj se navodi da je Nermin Sulejmanović ubio tri osobe, među kojima i dijete, što je bila netačna informacija. Naime, Sulejmanović jeste ubio tri osobe, ali nijedna od žrtava nije dijete.

Nermin Sulejmanović u Gradačcu je ubio suprugu te još dvije osobe.

Sulejmanović je ubistvo prenosio uživo na svom Instagram profilu, a potom snimak objavio na istom profilu.

Nermin Sulejmanović, bodibilder i fitnes trener, koji je od ranije poznat policijskim organima, prvo je pretukao, a potom i ubio suprugu hicem iz pištolja.

"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo", poručio je Sulejmanović u videu.

Na videu se vidi mnogo krvi kao i pištolj koji prethodno stoji na stolu. Takođe, na snimku se vidi i nesrećna žena koja je oblivena krvlju. Monstrum ju je upitao zašto ga je prijavila policiji, ali ona od povreda koje su očigledno posljedica batinanja nije mogla da progovori. 

Napomena: Prvobitna verzija ovog teksta korigovana je nakon analize raskrinkavanja.ba, zbog netačne inforamcije da je Nermin Sulejmanović ubio dijete. Izvinjavamo se čitaocima zbog ovog propusta.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()