Nakon pronalaska tijela u Bijeljini, dvije osobe pod istragom

Goran Kalajdžić nađen mrtav nekoliko sati nakon tuče, naložena obdukcija

30.09.2022. 17:48
  • Podijeli:
tijelo_infobijeljina 1-1664545710580.webp Foto: InfoBijelina

Dvije osobe nalaze se pod istragom zbog sumnje da su sinoć fizički napali Gorana Kalajdžića iz Bijeljine, koji je jutros pronađen mrtav u svojoj kući u naselju Pučile, saznaje UNA.

Prema nezvaničnim informacijama Kalajdžić je sinoć bio na predizbornom skupu u Bijeljini, gdje se navodno sukobio sa trojicom muškaraca. Nakon sukoba je otišao kući u kojoj je jutros pronađen mrtav.

Zasada nije poznato da li je stradao od posljedica povreda zadobijenih u tuči, što će se utvrditi obdukcijom koju je naložilo Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

Kako saznaje UNA dvije osobe, za koje postoje izjave svjedoka da su tukli Kalajdžića, nalaze se pod nadzorom policije. U toku su i pretresi njihove imovine, na dvije lokacije u Bijeljini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()