Mostarac uhapšen prilikom kupoprodaje heroina

Osoba je lišena slobode prilikom kupoprodaje opojne droge heroin, te je privedena

17.01.2024. 11:45
  • Podijeli:
Heroin-65098a4f1778d.webp Foto: MUP RS

Mostarska policija uhapsila je 40-godišnjaka iz Mostara prilikom kupoprodaje opojne droge heroin, saznaje se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.  

Kako navode iz policije, pripadnici Sektora krim-policije MUP-a HNK-a u Vukodolskoj ulici su jučer uhapsili D. T. (1983) iz Mostara od kojeg je tom prilikom oduzeto 12 paketića sa sadržajem smeđe praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu heroin i dva mobitela.

Osoba je lišena slobode prilikom kupoprodaje opojne droge heroin, te je privedena.

Saslušana je i osoba koja je zatečena da kupuje opojnu drogu. O svemu je upoznat tužilac, naveli su iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()