Mostarac osumnjičen za bludničenje nad pastorkom

Mostarac (48) osumnjičen je za bludne radnje nad svojom pastorkom (14,) zbog čega je prijavljen nadležnom tužilaštvu

25.05.2023. 13:16
  • Podijeli:
nasilje shutterstock-645cf60621902.webp Foto: Shutterstock

Kako nezvanično saznaju Nezavisne novine, on je negirao krivicu za ono što mu se stavlja na teret.

Iz Policijske uprave Čapljina su, nakon provedene kriminalističke istrage, podnijeli izvještaj o izvršenom krivičnom djelu Kantonalnom tužilaštvu u Mostaru protiv 48-godišnjeg Mostarca, nastanjenog u Čapljini, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo "Bludne radnje", potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

"Osumnjičeni se tereti da je krajem 2022. godine bludno zlostavljao svoju pokćerku iz Čapljine (2009.godište). Dana, 3.marta 2023. godine maloljetna djevojčica je u svojoj izjavi a u skladu sa „Zakonom o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku"optužila svog očuha za bludne radnje", rečeno je iz MUP-a HNK.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()