Momak i djevojka uhapšeni: U tuči povrijedili Tuzlaka

Povrijeđeni S.I. je vozilom Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje se ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda ali su ga zadržali na liječenju.

30.10.2023. 18:50
  • Podijeli:
policija_faktor-6536543e38bd7.webp Foto: Faktor

Muškarac čiji su inicijali K.N. /19/ i dvadesetogodišnja A.A. oboje iz Tuzle, uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj je povrijeđen Tuzlak S.I. /21/, saopšteno je danas iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nad K.N. i A.A. je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada, nakon koje je osumnjičeni K.N. uz izvještaj predat Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Nakon jučerašnje prijave da je u centru grada u Tuzli došlo do fizičkog obračuna u kojem su učestvovale tri osobe, od kojih je jedna povrijeđena, policija je izlaskom na lice mjesta pronašli učesnike navedenog događaja K.N, A.A. i S.I.

Povrijeđeni S.I. je vozilom Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje se ljekari nisu izjasnili o stepenu povreda ali su ga zadržali na liječenju.

O ovom događaju upoznat je dežurni kantonalni tužilac, koji je naložio poduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima se fizički obračun desio.

Uviđaj i druge potrebne radnje po nalogu dežurnog tužioca preduzeli su pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()