Mladić pronađen mrtav na ulici sa ranom na glavi

Očekuje obdukcija nakon koje bi trebalo biti jasnije radi li se o nesretnom slučaju ili o krivičnom djelu

22.01.2023. 17:09
  • Podijeli:
policija rs 04 UNA-639cb4bea685c.webp Foto: UNA

Pored mjesnog doma u Gudovcu pored Bjelovara jutros je pronađeno tijelo mlađe muške osobe.

U toku je policijski uviđaj, a kako se nezvanično saznaje, tijelo mladića pronađeno je s teškom povredom glave za koju se još uvijek je li nastala nezgodom ili padom, ili je u pozadini nešto drugo, zbog čega policija zasad ne isključuje da se radi o ubistvu, piše Index.hr.

Lokalni portali navode da se radi o 24-godišnjem M.K.-u iz Gudovca. Pogrebnici su odvezli njegovo tijelo i sada se očekuje obdukcija nakon koje bi trebalo biti jasnije radi li se o nesretnom slučaju ili o krivičnom djelu.

Policija je trakom ogradila mjesto pronalaska tijela mladića, kojeg je danas oko 10 sati ujutro pronašao član Motokluba "White City Riders". On je danas ujutro došao u prostorije kluba, koje se nalaze u sklopu mjesnog doma, a čim je vidio mladićevo nepomično tijelo pokraj doma, o svemu je obavijestio policiju, javlja Mojportal.hr.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića, Stjepan V. iz Bjelovara, još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

"Javili su mi da je preminuo. Sad, što se dogodilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Tako mlad dečko je otišao. On je radio nekad kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo i dalje ostali dobri. Što da vam kažem? Baš mi je žao", rekao je za Mojportal bivši poslodavac preminulog mladića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()