Mercedesom uletio u apoteku

Kako se može vidjeti na fotografijama, vozač je Mercedesom uletio u apoteci “Dr. Pajić”

18.10.2023. 14:15
  • Podijeli:
Brcko_udes_apoteka_foto_CH Cropped-652fcacd4af24.webp Foto: Crna Hronika

Nesvakidašnja nesreća se desila danas oko 11:00 sati u Brčkom, u ulici Miroslava Krleže u kojoj su učestvovala dva automobila marke VW Caddy i Mercedes a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta kao i na obližnjem objektu u koji je vozač automobila marke Mercedes završio.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici MUP-a Brčko Distrikta i službenici Hitne pomoći.

Kako se može vidjeti na fotografijama, vozač je Mercedesom uletio u apoteci “Dr. Pajić”.

Kako saznaje Crna Hronika, samo pukom srećom nema povrijeđenih osoba, a u trenutku nesreće, u apoteci su se nalazile tri osobe.

Pogledajte fotografije sa mjesta nesreće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()