Maloljetnoj kćerki Saše Kulišića ukinut pritvor

Osumnjičena za saučešništvo

16.05.2024. 11:34
  • Podijeli:
sasa kulisic facebook-65bbc98f3a4de.webp Foto: Facebook

Maloljetnoj kćerki ubijenog Saše Kulišića, koja je osumnjičena za saučesništvo, ukinut je pritvor i ona je pod nadzorom organa starateljstva, rekao je danas načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Radinković je izjavio novinarima da je pritvor produžen Andrei Kajganić, supruzi ubijenog, i Draženu Lazareviću, osumnjičenima za ubistvo Kulišića.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Kajganićevoj i Lazareviću može trajati do 29. jula.

Kajganićeva i Lazarević sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše života.

Maloljetnica je u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavijestila majku i Lazarevića.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usljed čega je preminuo.

Kajganićeva i Lazarević ostavili su Kulišića u šumi i otišli sa lica mjesta.

Predstavnici Policijske uprave Doboj ranije su navodili da je Kajganićeva bila u ljubavnoj vezi sa Lazarevićem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()