Danas ročište u slučaju Gadžun: Majka male Džene objavila potresnu poruku

Uoči današnjeg ročišta, Dženina majka Amila Gadžun, objavila je potresan status

11.01.2024. 09:30
  • Podijeli:
Dzena Gadzun_PIXSELL Armin Durgut-650c43895ccde.webp Foto: PIXSELL/Armin Durgut

U Kantonalnom sudu Sarajevo nastavlja se suđenje u sudskom postupku koji se vodi protiv troje ljekara zbog smrti dvoipogodišnje Džene Gadžun.

Uoči današnjeg ročišta, Dženina majka Amila Gadžun, objavila je potresan status.

"Od tebe su nam ostale samo brojne uspomene, nema dana i noći da nisi u našim mislima. Za sobom si ostavila jednu veliku prazninu koja se ne može ničim i nikada nadoknaditi. Mnogo toga se promijenilo od kada nisi sa nama ali bol je uvijek ista", napisla je Amila.

"Živimo za dan kada će bar nekim dijelom biti kažnjeni svi oni koji su izazvali tvoju smrt, njih duša ne boli, oni ne znaju kako je prije spavanja razmišljati o tome kako su te samo ukrali, uskratili ti djetinstvo a nama pola života. Oni ne znaju kako je se buditi sa tom istom boli, živjeti i provoditi dane pretvarajući se da si dobro. A duša boli. Svakodnevno prolaziti pored tvog mezara i razmišljati da je crna zemlja tvoj pokrivač i da nikada više nećeš ustati ispod nje... A tvoja roza dekica koja ti je bila tako topla i mehka spakovana u kutiju tvojih uspomena", nastavila je tužna majka.

 - Volimo te Džena dok živimo mi i ti ćeš živjeti u nama - napisala je Amila Gadžun.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()