Loše vrijeme odgodilo potragu za dječakom

Morski talas je u utorak, 17. januara, povukao dječaka ispod hotela `Plaža` u Herceg Novom

21.01.2023. 12:20
  • Podijeli:
policija CG twitter @PolicijaCG-1669384184762.webp Foto: Twitter@@PolicijaCG

Potraga za trinestogodišnjem dječakom kojeg je talas povukao u more na plaži hotela "Plaža" u Herceg Novom, odgađa se za sutra zbog loših vremenskih uslova, saopštio je ronilac Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela.

"U namjeri da i danas izvršimo pretragu podvodnog dijela izašli smo na lice mjesta, ali su vremenski uslovi takvi da je nemoguće da isplovimo sa našim ronilačkim gliserom. U nadi da će se stabilizovati vrijeme ujutro nastavljamo pretragu", rekao je Mijajlović.

Juče je u opsežnoj akciji bez rezultata detaljno pretražen hercegnovski zaliv.

Morski talas je u utorak, 17. januara, povukao dječaka ispod hotela `Plaža` u Herceg Novom.

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi Nenad Žižić rekao je ranije da su dva dječaka sišla sa šetališta da se fotografišu, a da je talas povukao jednog od njih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()