Koristili palice i elektro šokere: Masovna tuča na igralištu osnovne škole u Banjaluci

Dva lica su zadobila tjelesne povrede, saopšteno je iz policije

13.09.2023. 11:12
  • Podijeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Banjalučkoj policiji prijavljena je masovna tuča na igralištu osnovne škole. Dva lica su zadobila tjelesne povrede, a jedno je uhapšeno.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 12.09.2023. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode lice inicijala S.P. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

"Nadležnoj policijskoj stanici, u 21,25 časova prijavljeno je da je u toku tuča više lica na igralištu ispred osnovne škole u Banjaluci. Izlaskom na lice mjesta, utvrđenom je da je više nepoznatih lica, došlo na igralište osnovne škole, te su upotrebom palice i elektrošokera fizički napali lica koja su se u tom momentu nalazila na igralištu. Dva lica su zadobila tjelesne povrede", saopšteno je iz policije.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja da je lice S.P. jedan od učesnika navedenog događa. U toku je rad na identifikaciji ostalih lica.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()