Kod Zvornika pronađeno tijelo muškarca

V.D. pronađen mrtav u kući, sve ukazuju na prirodnu smrt

04.05.2023. 13:48
  • Podijeli:
Ilustracija Foto: UNA
Ilustracija

Tijelo V.D. (85) pronađeno je u zvorničkom naselju Lokanj, a prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o prirodnoj smrti.

U PU Zvornik navode da je policiji juče u 15.20 časova prijavljeno da je tijelo, bez znakova života, zatečeno u porodičnoj kući u Lokanju.

"Policijski službenici PS Kozluk izvršili su uviđaj i preduzeli sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Na lice mjesta je izašao i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Bolnica Zvornik, koji je konstatovao da je smrt nastupila prirodnim putem", navode u PU Zvornik.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio dostavljanje izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()