Kod Čitluka otkriveni zasadi indijske konoplje

Uhapšene tri osobe

18.09.2023. 13:35
  • Podijeli:
Konoplja_nasad_Buzet2_PU istarska.jpg Foto: PU istarska

Kod Čitluka je policija otkrila nasade indijske konoplje i tom prilikom uhapsila tri osobe koje sumnjiči za krivično djelo proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, potvrdio je MUP HNK.

Kako navode iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona policijski službenici PS Mostar su jučer na lokalitetu mjesta Služanj pronašli nasad od 28 komada stabljike indijske konoplje.

"Tom prilikom slobode su lišeni D.S. (24) iz Čitluka, B.B. (25) iz Čitluka i M.Ć. (25) iz Širokog brijega“, navode iz MUP-a HNK.

Policijski službenici su na mjestu događaja izvršili uviđaj, te se po nalogu nadležnog tužioca Tužilaštva HNK provode sve zakonom predviđene radnje kako bi slučaj rasvijetlio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()