Kneževo: Pretresli mu kuću zbog nasilja, pronašli oružje

Lista naoružanja pozamašna

20.01.2023. 11:27
  • Podijeli:
oruzje_pixabay-1669203274305.webp Foto: Pixabay

Policija u Kneževu je pronašla i oduzela municiju tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M. iz ove oštine, saošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom pretresa pronađena su i uz potvrdu oduzeta 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 mm, dva vojnička šljema, prazna kutija za ručnu bombu i dva okvira za vojničku automatsku pušku, od kojih je jedan prazan, a u drugom je pronađeno 28 komada vojničke municije kalibra 7,62 mm.

„Policijski službenici Policijske stanice Кneževo, 19. januara ove godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Кotor Varoši, a uz prethodnu saglasnot dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.M. iz Кneževa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će protiv lica N.M. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()