Kamere sve snimile: Konobar u Sarajevu ukrao pazar i ključeve ulaznih vrata

Kako je vlasnik kafića naveo u policijskoj prijavi MUP-u Kantona Sarajevo, krađa se desila oko 11.50 časova kada je konobar uzeo sav pazar iz novčanika te se udaljio u nepoznatom pravcu

27.01.2024. 09:03
  • Podijeli:
Krađa Konobar Sarajevo-65b4b6198b6d0.webp Foto: Screenshot

Konobar H.M. ukrao je oko 1.000 KM iz kafića "Caffe bar A2“ u sarajevskom naselju Grbavica,

Kako je vlasnik kafića naveo u policijskoj prijavi MUP-u Kantona Sarajevo, krađa se desila oko 11.50 časova kada je konobar uzeo sav pazar iz novčanika te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Kako saznaje Crna hronika, konobar je uzeo i ključeve ulaznih vrata a na telefonske pozive se ne odaziva.

“U novčaniku je bilo otprilike minimalno 1.000 KM jer pazar nisam uzimao prethodnih dana jer nisam bio u Sarajevu a navedeni radnik Hamza M. je sa sobom odnio i ključeve ulaznih vrata od ugostiteljskog objekta. Navedeni radnik je bio na probnom radu i nije bio prijavljen u radni odnos, od istog imam samo ime i prezime kao i kontakt telefona a radi se o Hamzi M. koji koristi samo Viber aplikaciju te je uvijek bio nedostupan na normalne pozive. O svemu sam obavijestio MUP Kantona Sarajevo PU Novo Sarajevo i podnio krivičnu prijavu protiv navedene osobe. Kamere su snimile krađu”, izjavio je Derviši Admir za portal Crna-Hronika.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()