Jezivo: Poginula dva muškarca, teško povrijeđeno dijete

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima

05.11.2022. 10:10
  • Podijeli:
MUP_Srbija-1665435733119.webp Foto: MUP Srbija

Dijete starosti šest godina teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Sušici kod Užica.

U istoj nesreći dva muškarca su izgubila život.

Kako mediji saznaju, vozač putničkog automobila u kom je bilo i dijete prešao je iz nepoznatog razloga na suprotnu stranu.

Tom prilikom se direktno sudario saobraćajnim policajcem M.P. koji se nalazio u vozilu koje je kretalo pravom stranom, vraćajući se iz noćne smjene.

Dijete je sa teškim povredama prebačeno u Beograd na liječenje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()