Jezivo: Djed pregazio 16-mjesečnog unuka

Vozio automobil unazad

17.10.2022. 11:35
  • Podijeli:
mup rs policija saobraćajka.jpg Foto: MUP RS

Vozeći automobil unazad, 63-godišnjak je jučer kod Duge Rese slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobivenih povreda umro u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedjeljak su priopćili kako se ovaj nesretni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada se 63-godišnjak automobilom s makadama započeo kretati unatrag u namjeri ulaska u dvorište te je tom prilikom udario u dijete.

Policijska glasnogovornica Katarina Nadia Požega rekla je kako radi zaštite porodice i djeteta ne govore o srodstvu učesnika tragičnog događaja, već tek može potvrditi da je dijete rođeno 2021. godine, no od mještana se doznaje kako je nesreću izazvao njegov djed te da je stradala 16-mjesečna beba.

Županijskom državnom odvjetništvu bit će proslijeđen izvještaj o ovom događaju, koji je kvalificiran kao nesretni slučaj smrtnog stradavanja djeteta, rekla je Požega.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()