Iz kladionice odnio kasu sa 10.000 KM

Obio ulazna vrata kladionice i odnio metalnu kasu

09.06.2023. 10:59
  • Podijeli:
provalnik foto Pixabay-6396f8a5d7912.webp Foto: Pixabay

Banjalučka policija traga za nepoznatim lopovom koji je juče provalio u sportsku kladionicu iz koje je ukrao metalnu kasu u kojoj se nalazilo 10.640 maraka.

Provala se dogodila juče oko četiri sata ujutro.

"Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je nepoznata osoba pomoću fizičke snage i alata djelovalo na ulazna vrata, nakon čega je ušlo u unutrašnjost, gdje je pronašlo i otuđilo metalnu kasu sa novcem. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 10.640 KM", saopšteno je iz PU Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()