Iz kafane pa u crkvu: Lopov se zaigrao, pa ga policija "uhvatila"

Prvo je obio aparat za igre na sreću

01.12.2023. 17:54
  • Podijeli:
hapšenje_kolumbija_anadolija 1-64c529fc276e8.webp Foto: Anadolija

Službenici Policijske stanice Laktaši izvršili su kriminalističku obradu nad licem iz Srpca čiji su inicijali Z.T, osumnjičenog za krađu novca iz vjerskog, kao i iz ugostiteljskog objekta u Laktašima.

Lice Z.T. osumnjičeno je da je 9. novembra oko 1.30 časova upotrebom fizičke snage i podesnog alata provalilo u ugostiteljski objekat i obilo apart za igre na sreću i iz njega ukralo oko 747 KM, sapšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Ovo lice osumnjičeno je i da je u proteklih sedam dana upotrebom fizičke snage i podesnog alata provalilo u vjerski objekat u Laktašima iz kojeg je ukralo neutvrđen iznos novca.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji policajci su identifikovali ovo lice, koje je uhapsila srbačka policija, navedeno je u saopštenju.

Lice Z.T. je nakon završene kriminalističke obrade, koja je obavljena juče, predato policijskim službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka, jer je za njim raspisana centralna potjernica na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()