Radnica iz blagajne pokupila 61.000 KM, obećala da će vratiti novac

Nikolina S. iz Doboja osumnjičena da je potkradala firmu u kojoj je zaposlena

04.01.2023. 11:42
  • Podijeli:
novac-pare-brojanje-01-shutterstock.jpg

Nikolina S., radnica jedne uslužne firme iz Doboja, biće prijavljena tužilaštvu zbog sumnje da je iz blagajne firme ukrala 61.156 KM.

Osumnjičena je radila na naplati i kako saznajemo potkradala je novac od uplata mušterija. Nakon što je otkrivena navela je da nije imala namjeru da ukrade novac, te da će ga vratiti firmi.

"Policiji je 2. januara prijavljeno da iz blagajne jednog privrednog društva u Doboju nedostaje iznos od 61.156 KM. Postupajući po prijavi policijski službenici su došli do saznanja da je navedeno krivično djelo izvršila N.S.", rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da će protiv N.S. biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju zbog sumnje da je počinila krivično djelo pronevjere.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()