Ivana Begića pretukao muškarac koji je objavio njegov eksplicitni videosnimak

Portparol Policijske uprave Banjaluka, Milana Stojanović, izjavila je da su prijavu primili, ali da trenutno ne mogu pružiti dodatne informacije o slučaju dok traje istraga

18.12.2023. 11:31
  • Podijeli:
Ivan_begić_pixsell-65801f79dccc5.webp Foto: Pixsell

Ivan Begić, bivši odbornik u Skupštini Grada Banjaluka i vlasnik televizije Tok TV, prijavio je policiji fizički napad koji tvrdi da je izvršio Goran Suvara. Prijavu su zaprimile lokalne vlasti jučer oko 14:00 sati, a policija trenutno istražuje okolnosti incidenta.

Portparol Policijske uprave Banjaluka, Milana Stojanović, izjavila je da su prijavu primili, ali da trenutno ne mogu pružiti dodatne informacije o slučaju dok traje istraga.

Prema Begićevom izvještaju, napad se dogodio kada je neko zazvonio na njegova vrata, a on je izašao s kamerom u ruci. Tvrdi da ga je Suvara, čekajući na ulazu, vrijeđao i prijetio prije fizičkog napada.

Begić tvrdi da je uzvratio u samoodbrani, koristeći stativ kamere, nakon čega ga je Suvara napao više puta. Begić je pozvao policiju nakon što je Suvara pobjegao s mjesta događaja.

Incident je, prema Begiću, dokumentovan video snimkom, koji je dostavljen vlastima. Na kratkom snimku od 30-ak sekundi sa nadzorne kamere, iako ne prikazuje cijeli događaj, vidljiva je tuča u dvorištu Tok TV u Banjoj Luci.

Podsjećamo, Suvara je nedavno priznao da je upravo on objavio eksplicitni potno snimak na kojem je jedan od aktera Ivan Begić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()