Haos u Banjaluci: Osuđenik udario policajku pa pobjegao kroz prozor suda

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka protiv I.M. podiglo je optužnicu za krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina

07.11.2023. 17:03
  • Podijeli:
banjaluka una-653bf0dd970f8.webp Foto: UNA

 I. M. iz Kaknja optužen za teško zlostavljanje djece pobjegao je danas iz prostorija Osnovnog suda u Banjaluci nakon što mu je izrečena presuda.

Ovo je za N1 potvrdio direktor Sudske policije Republike Srpske Željko Dragojević koji je istakao da se sve desilo danas oko 14:30 minuta nakon što je optuženiku za pedofiliju izrečena presuda i nakon što je sproveden u sobu za zadržavanje.

“Sve raspoložive snage Sudske policije su na terenu kao i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske”, rekao je Dragojević.

Kako N1 saznaje, osuđenik je udario sudsku policajku i pobjegao kroz prozor suda.

Podsjetimo da je krivično djelo zbog kog je danas osuđen počinjeno na banjalučkom području, te da je uhapšen u Njemačkoj nakon što je neko vrijeme bio u bjekstvu.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka protiv I.M. podiglo je optužnicu za krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Teretio se da je zlostavljao 9-godisnju unuku, a optužnicu je potvrdio Osnovni sud.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()