Haos na pješačkom prelazu: Autom preko stopala

Nezgoda se dogodila oko 19.45 časova.

11.12.2023. 21:26
  • Podijeli:
mup-rs-foto-policija-nesreca-nezgoda-saobracajka.jpg Foto: MUP / Ilustracija

Automobil je večeras u Dvorovima, tokom skretanja, na magistralnom putu Bijeljina – Rača, prešao preko stopala ženi (36) koja se kretala pješačkom stazom, saznaje InfoBijeljina.

Prema  saznanjima, žena, vozač automobila “pežo”, najvjerovatnije nije vidjela tridesetšestogodišnjakinju zbog kiše, te joj je automobilom prešla preko stopala i zakačila je retrovizorom po ruci.

Pješakinju je potom odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Nezgoda se dogodila oko 19.45 časova.

Podsjećamo, ovo je druga nezgoda večeras u kojoj je pješak zadobio povrede. Ranije je u Pantelinskoj ulici u Bijeljini kombi-vozilo udarilo ženu (71), koja je zadržana u bijeljinskoj Bolnici.

U Bijeljini su trenutno, zbog kiše, klizavi kolovozi i smanjena je vidljivost, pa se svim vozačima savjetuje dodatan oprez.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()