Grude: Više osoba brutalno pretuklo policajca

Na snimku se može vidjeti kako policajac leži na zemlji dok ga nekoliko osoba tuče

26.11.2022. 22:41
  • Podijeli:
Pretucen policajac Grude_Klix-1669498867606.webp Foto: Klix

Sinoć je u Grudama došlo do incidenta ispred jednog ugostiteljskog objekta kada su policajci, koji su došli na intervenciju po pozivu, napadnuti.

Kako se može vidjeti na snimku koji su čitaoci poslali redakciji Klixa, grupa od nekoliko osoba brutalno je pretukla policajca MUP-a ZHK.

Na snimku se može vidjeti kako policajac leži na zemlji dok ga nekoliko osoba tuče. U jednom trenutku prilazi jedna ženska osoba koja prekida tuču.

Incident se, kako saznaje pomenuti portal, dogodio sinoć.

Video možete pogledati OVDJE.
 

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()