Gorila kuća u Novom Gradu, starija žena bila unutra

Vatrogasci reagovali na vrijeme

22.02.2024. 09:09
  • Podijeli:
pozar novi grad srna-65d7008ff3029.webp Foto: Srna

Pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Novi Grad jutros su ugasili požar na stambenom objektu u naselju Vidorija.

Starješina jedinice Rajko Oljača, koji je uz pet vatrogasaca učestvovao u intervenciji, rekao je Srni da su u požaru u Ulici Kej krajiških brigada uništene dvije prostorije i jedna strana krova.

On je naveo da je vatrogasce o požaru obavijestila policija u 3.15, a ugašen je u 5.45 časova.

Prema nezvaničnim saznanjima, požar je prijavio komšija, a u objektu gdje je izbio požar živi starija žena čiji su inicijali T.M., koja je pregledana u Domu zdravlja, ali nije hospitalizovana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()