Ekskluzivni video Daria Jekića: Uz ćevape poslao pozdrave prijateljima i dušmanima

U snimku koji objavljuje UNA, može se vidjeti kako Jekić priča da ima dosta para i da je legalizovao svoj novac

28.09.2022. 15:42
  • Podijeli:
Dario_jekic_foto_UNA-1664372511640.webp Foto: UNA

Dario Jekić (35) koji je osumnjičen za učestvovanje u ubistvu Slaviše Ćuluma u Banjaluci, dan prije predaje Tužilaštvu, snimao se dok je jeo ćevape u Sarajevu, te slao pozdrave i poljupce prijateljima i dušmanima.

U snimku koji objavljuje UNA, može se vidjeti kako Jekić priča da ima dosta para i da je legalizovao svoj novac.

Jekić se u utorak ujutru u pratnji svog advokata predao Tužilaštvu BiH, a koje je za njim bilo raspisalo međunarodno potjernicu.

On je osumnjičen da je bio član kriminalne grupe koja je razbijena akcijom „Storidž“, a koja je prokrijumčarila ogromne količine narkotika.

Dario Jekić je takođe osumnjičen da je bio član kriminalne grupe koja je u maju 2020. godine organizovala i ubila Slavišu Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

Snimak nastao je u ponedeljak uveče, dok je za njim bila raspisana potjernica.

Nakon toga obraća se i svojim neprijateljima.

"Naravno mojim dušmanima, neprijateljima da kažem da sam dobro, da se prejako osjećam da dobro živim i da imam dosta para. Sav svojoj novac sam legalizovao i ako da bog ubrzo se vraćam", poručuje Jekić i na kraju snimka šalje poljubac.

Podsjetimo, Dario Jekić je ranije odležao kaznu od pet godina zatvora zbog ubistva Vanje Panića u septembru 2014. godine. Iako se optužnicom teretio za ubistvo, pravosnažno je osuđen za nehatno lišenje života.

Tužilaštvo BiH, kako saznajemo, predložilo je jednomjesečni pritvor za osumnjičenog Jekića.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()