Državljanin BiH kroz prozor pobjegao policiji u Hrvatskoj

U policiji kažu da intenzivno tragaju za bjeguncem, ali još nije pronađen. Za njim je raspisana i potjernica

19.09.2023. 09:47
  • Podijeli:
policija blokada puta Sasa Miljevic:PIXSELL-64c12ed331f9d.webp Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

Državljanin BiH (48), koji je osumnjičen za krijumčarenja migranata, pobjegao je policiji u Slunju tako što je iskočio prozor policijske zgrade.

Pobjegao je, doslovno, u trenutku.

"Otvorio je prozor i iskočio napolje. Sve je ličilo na filmske scene", navodi Radio Mrežnica.

Ovaj mediji dalje navodi da se državljanin BiH dao u bijeg, a odmah za njim je u potragu uputila se i policija.

U policiji kažu da intenzivno tragaju za  bjeguncem, ali još nije pronađen. Za njim je raspisana i potjernica.

Inače, državljani BiH je otkriven u subotu ujutro na Graničnom prelazu Maljevac. Doveli su ga u slunjsku policiju i uhapšen je zbog sumnje za krivično djelo protivzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj, drugoj državi članici Evropske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()